Auction Antwerp Flanders Mare Auction PRESENTS
Editie: 2004
  ELDORADO VAN HET VIJVERHOF
Thunder van de Zuuthoeve  Argentinus  Argentan 
Dorle 
Jura van St Maarten  Nimmerdor 
Landlady 
Andora van het Vijverhof  Omar  Darco 
Ucalinda 
Karmen  Fleuri du Manoir 
Freia 

°01-03-2004   |   hengst   |   bruin   |   BWP   |   BTW-plichtig: nee   |   Verkoopprijs: € 3500

De BWP gefokte Thunder van de Zuuthoeve behoort ongetwijfeld tot één van de meest getalenteerde hengsten van zijn generatie. In de sport wist hij reeds te overtuigen in de cyclus en vandaag maakt hij zich op om zijn internationaal entree te maken onder het zadel van Jos Lansink.
Andora vh Vijverhof, de moeder van Eldorado is een dochter van de fantastisch springende hengst Omar. Deze zoon van Darco wist reeds verscheidene internationale GP te winnen en is vandaag onder het zadel van Harrie Smolders nog steeds de nr 1 in de stal van Axel Verlooy.
Karmen, de grootmoeder gaat terug op Fleuri du Manoir en Fantastique, 2 zonen van Ibrahim die tot de beste merriemakers van het BWP behoren.

Palmares

Approved stallion BWP

1° place 2017 CSI5* GCT Valkenswaard 1.60 m

1°place 2016 CSI5* Leipzig 1.60m

Competitor WEG 2014

2007

  • Verkocht als veulen op de veiling editie 2004
  • Deelnemer aan WEG 2014 Frankrijk


2012

  • 1e Grand Prix Mixed Comp **CSI Dunkerque Dayro Arroyave (Col)
  • 2e 1,40 Against The Clock **CSI Neeroeteren Dayro Arroyave (Col)
  • 3e 1,45 Mixed Comp *****CSI Mechelen Dayro Arroyave (Col)

2013

  • 1e 1,45 Against The Clock **CSI Zandhoven Dayro Arroyave (Col)
  • 1e 1,45 Mixed Comp ***CSI Zandhoven Dayro Arroyave (Col)
  • 1e 1,45 Mixed Comp **CSI Wieze Dayro Arroyave (Col)
  • 1e Stallions Mixed Comp. *****CSI Mechelen Dayro Arroyave (Col)
  • 1e 1,45 Mixed Comp. **CSI Bonheiden Dayro Arroyave (Col)
  • 1e 1,45 Mixed Comp. **CSI Vlamertinge Dayro Arroyave (Col)
  • 1e Grand prix Mixed Comp. **CSI Vlamertinge Dayro Arroyave (Col)
  • 1e Grand Prix Mixed Comp. **CSI Opglabeek Dayro Arroyave (Col)
  • 2e 1,45 Mixed Comp ***CSI Kapellen Dayro Arroyave (Col)
  • 2e 1,40 Mixed Comp **CSI Strazeele Dayro Arroyave (Col)
  • 3e 1,50 Mixed Comp. ***CSI Maubeuge Dayro Arroyave (Col)
  • 3e Grand Prix Mixed Comp. ***CSI Lummen Dayro Arroyave (Col)
  • 3e 1,50 Two Ph **CSI Mons Ghlin Dayro Arroyave (Col)
  • 4e 1,40 Two Ph **CSI Opglabeek Dayro Arroyave (Col)
  • 4e Grand Prix Mixed Comp. **CSI Le Touquet Dayro Arroyave (Col)
  • 5e 1,40 Two Ph ** CSI Wieze Dayro Arroyave (Col)
  • 5e 1,45 Mixed Comp; ***CSI Lanaken Dayro Arroyave (Col)
  • 5e Grand Prix Mixed Comp. ***CSI Lanaken Dayro Arroyave (Col)
  • 5e Grand Prix Two Rounds ***CSI Kapellen Dayro Arroyave (Col)

2014

  • Deelnemer aan WEG 2014 Frankrijk
  • 2e 1,45 Mixed Comp ***CSI Kapellen Dayro Arroyave (Col)
  • 2e 1,45 Against The clock ***CSI Lummen Dayro Arroyave (Col)
  • 2e 1,45 Mixed Comp ** CSI Vlamertinge Dayro Arroyave (Col)
  • 2e Grand Prix Mixed Comp ****CSI Bourg en Bresse Dayro Arroyave (Col)
  • 5e Grand Prix Mixed Comp ***CSI Maubeuge Dayro Arroyave (Col)
  • 5e Grand Prix Mixed Comp**CSI Vlamertinge Dayro Arroyave (Col)
  • 5e Grand Prix Mixed Comp. ***CSI Beervelde Dayro Arroyave (Col)
  • 6e 1,40 Two Ph **CSI Vlamertinge Dayro Arroyave (Col)
  • 6e 1,55 Against The Clock ****CSI Bourg en Bresse Dayro Arroyave (Col)

2016

Villach CSI***** CSI 1.45 m 1ste place

Leipzig CSI ***** CSI 1.60m  1ste place

Ascona CSI**** CSI 1.45 m 2° place

Madrid CSI***** CSI 1.45 m 4the place

Dinard CSI**** CSI 1.50 m 8the place

Giyon CSI***** CSI 1.50 7the place


Nieuwsberichten

Resultaten week 48 (05-12-2017)


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte over het laatste nieuws!